Usługa lokalna
Sprawdzanie…Sprawdź połączenie
Timer i Smart Bary w bieżącym profilu korzystają z tych samych ustawień i zasad.
Skopiuj wygląd overlayów z aktualnej konfiguracji do wybranego profilu.
Przenoszone są tylko style, motywy, układy, szerokości i widoczność napisów. Cele, liczniki, akcje live, audio, statystyki i dane runtime zostają bez zmian.
Dodaj Google jako dodatkową metodę logowania. Konto e-mail i hasło pozostaną bez zmian.
Polityka prywatnościBonus naliczamy automatycznie po pierwszej opłaconej transakcji osoby, która zarejestruje się z Twojego linku.
Kreator używa prawdziwych renderów z Minecrafta. Wgraj mod do paczki i wejdź do świata. PNG powstaną i zostaną zaimportowane automatycznie.
Po skopiowaniu zmienią się wyłącznie ustawienia kopii wymagane do sterowania serwerem. Usunięcie serwera z aplikacji usunie kopię TikStream, ale nie folder źródłowy.
Wczytuję ustawienia serwera…
Ta paczka korzysta z własnego pliku uruchamiania. Plik JAR wybiera się tylko dla serwerów uruchamianych bezpośrednio.
Zmiany zaczną obowiązywać po ponownym uruchomieniu serwera.
Brak graczy online.
Publiczne skiny według nicka. Własne skiny serwera mogą się różnić.Wybierz, co pojawia się na czacie Minecraft.
Wybierz zdarzenia i edytuj treść ich wiadomości.
Zachowaj placeholdery w klamrach — zostaną zastąpione danymi widza i zdarzenia.
Czy na pewno usunąć ten serwer z komputera?
Folder serwera zostanie trwale usunięty z dysku razem z plikami świata, modami i konfiguracją.
Czy na pewno usunąć ten profil?
Usunięcie dotyczy tylko zapisanego profilu aplikacji. Aktualne pliki projektu nie będą kasowane.
minecraft_template_compat_intro
minecraft_template_compat_subtext
Profil ma niezapisane zmiany.
Zapisać profil przed zamknięciem?